Perła – najwyższe wyróżnienie w kategorii restauracji – to ogromne wyróżnienie i zaszczyt, które przyznano nam za zupę z suszu.

„Jestem zwolenniczką potraw tradycyjnych i takie też serwuję w swojej restauracji.” – Roma Damrath

„Wracam do starych książek kucharskich i zeszytu z przepisami mojej mamy. Kryje on w sobie wiele ciekawostek np. róże karnawałowe, piernik na miodzie, grzyby w cieście piwnym, ciasteczka z marchewki, pączki z ziemniaków.”

„Zupa z suszu podawana jest w restauracji „Biesiadna Chata” w Wąsoszu. Cieszy się dużym powodzeniem. Kojarzy się ze stałem wigilijnym, dzieciństwem, wspomnieniami, rodziną”

„Na honorowym miejscu znajdują się wyróżnienia i nagrody, które przynoszą chlubę restauracji.”

Zapraszamy do „Biesiadnej Chaty” i życzymy smacznego!


GALERIA ZDJĘĆ: